amgab_logga-7.png

 

In EnglishDisclaimerTill startsida

 

Produkter Tillverkning Logistik Om Amgab Innovationer & Nyheter

 

Produkter:

Läs om innovationer & nyheter »

Flatkabel

2CAD-3.jpg

Flatkabel är med sina små dimensioner och möjlighet till god flextålighet ofta ett bra val för anslutning av elektronik. Amgab erbjuder många typer av flatkablar med material och egenskaper optimerade för olika applikationer.

Hybrid

Olika kombinationer av ledare, tvinnade par, slang, koaxialkabel mm placerade i parallell konfiguration och med gemensam mantel i material som exempelvis PUR.

Silform®

Speciell hybridkabel med extruderad eller formgjuten yttermantel i silikon för extrem flexibilitet och möjlighet till kombination av olika ledartyper i samma flatkabel.

Bandkabel

Traditionell bandkabel med solida eller flertrådiga ledare för IDC terminering. Med 2- 120 ledare AWG30 till AWG18 och delning på 0,635 till 3,96 mm. Isolering av PVC, LSZH, Teflon® FEP eller Tefzel® ETFE för tuffa miljöer och hög temperaturtålighet.

Flexlink® - laminerad PET

Flata kopparledare med laminerad isolering av PET eller Kapton® polyimid tape. Med 2-55 ledare AWG30 till AWG26 och delning 1,27 eller 2,54 mm. Lämplig för crimpkontakter.

Axoline® - extruderad TPE

Flata ledare med extruderad isolering av speciell TPE. Anpassade för fordonsappliktioner som airbag, innerbelysning mm.

FFC - Flat Flexible Cable

Flata tenn- eller guldpläterade ledare med laminerad isolering av polyesterbaserade taper. Delning från 0,3 till 2,54 mm med eller utan skärmning. Levereras styckevis för lödning på kort eller direkt anslutning i ZIF kontaktdon.

PDF: FFC broschyr

RFC - Round to Flat Cable

FFC kabel men med runda ledare i ändarna för direkt lödning på kretskort eller i kombination med ZIF anslutning.

Partner:

axon.jpg

Hitta rätt produkt!

_15_dsc0144.jpgVi hjälper dig att finna rätt produkt för dina behov. Ring +46 (0) 18 349180

Copyright © AMGABAMGAB el ABBox 85SE-741 22KnivstaSverigeTelefon:+46 (0) 18 34 91 80Fax:+46 (0) 18 34 91 81E-post:mail@amgab.se